SJSL tiedote

Kilpailulisenssikortit kaudelle 2023

Haluamme ilmoittaa, että kauden 2023 jäsen- ja kilpailulisenssimaksun maksaneiden kuljettajien henkilökohtaisille Suomisport sivuille on nyt lisätty Suomen JetSport Liiton kansalliset AQUABIKE kilpailulisenssit.

Voit tarkistaa myönnetyn kauden 2023 kansalliset AQUABIKE kilpailulisenssisi kirjautumalla henkilökohtaiselle Suomisport sivullesi ja siirtymällä meriitit kohtaan.

Muistutamme, että kilpailulisenssin saaminen edellyttää voimassa olevaa jäsenyyttä Suomen JetSport Liitossa ja asianmukaisen kilpailulisenssimaksun maksamista.

UIM kansainvälinen kilpailulisenssi
Sinulla ei ole automaattista oikeutta osallistua UIM:n alaisiin EM- ja MM-kilpailuihin tämän lisenssikortin avulla. Jos haluat osallistua näihin kilpailuihin, sinun tulee hankkia kansainvälinen kilpailulisenssi Suomen Purjehdus ja Veneily ry:ltä. Voit tiedustella lisätietoja kansainvälisen kilpailulisenssin hankinnasta sähköpostitse osoitteesta info@sjsl.fi.

IJSBA kilpailulisenssi
Suomen JetSport Liiton kilpailulisenssin lunastaminen oikeuttaa osallistumaan IJSBA:n alaisiin kilpailuihin. Mikäli olet osallistumassa kilpailuihin, jotka järjestetään IJSBA:n alaisuudessa, ilmoita asiasta meille sähköpostitse osoitteeseen info@sjsl.fi vähintään kaksi viikkoa ennen kyseistä kilpailua. Jotta voimme toimittaa sinulle erillisen IJSBA kilpailulisenssin, jonka avulla pääset osallistumaan kyseiseen kilpailuun.Toivotamme kaikille menestyksekästä kilpailukautta!

Ystävällisin terveisin,

Suomen JetSport Liitto